Over Raccord LWW

Dsc 0226

Ik zorg voor een optimaal evenwicht tussen klant en natuur. Ik hecht veel belang aan duurzame en groene technieken.  Deze zorgen ervoor dat de geplaatste systemen het nodige comfort en kwaliteit bieden aan de klant.

Wat bied ik voor de klant?

Ik vind het van groot belang dicht in contact te staan met de klant zodanig dat we perfect weten wat de eisen zijn, rechtstreekse communicatie is de beste. Een nauwe en transparante band met de klant is iets waar ik veel belang aan hecht.

Wat heeft Raccord LWW jullie te bieden? 
We onderscheiden 4 grote peilers:

ECO-bouw

Voor alle ecologische oplossingen zoals warmtepompen, zonnepanelen, buffervaten, rietvelden, houtkachelsystemen … kunnen we u tal van groene oplossingen op maat aanbieden.

Nieuwbouw

Ik help u naast de zijde van uw architect met tal van oplossingen i.v.m. uw nieuwbouwproject inzake: verwarming, ventilatie en sanitair.

Renovatie

De kennis die ik doorheen de jaren opdeed, geef ik door aan de klant om de vele addertjes onder het gras bij een verbouwing te vermijden. Zo komen we tot een consensus en verzorg ik uw renovatie met een warme aanpak.

Onderhoud & Service

Een installatie mag dan nog goed geplaatst worden alles heeft onderhoud nodig. Ik bied een goede service op alle toestellen en zorg dat de installaties zo worden opgebouwd zodat de klant ook zijn weg vindt in het netwerk van leidingen.